FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het leasen van je inrichting bij Furnished.nl. Staat je vraag er niet tussen of wil je nog meer informatie ontvangen? Je mag altijd contact met ons opnemen. We zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Het leasen van je inrichting voor je woning, studio of kamer is heel gemakkelijk bij Furnished.nl. Voor een vast laag maandbedrag zonder BKR-registratie en zonder grote investeringen vooraf kan jij jou woning, studio of kamer volledig inrichten. Wij leveren zowel meubels, apparatuur als accessoires. Benieuwd hoe het hele proces van eruit ziet? Klik dan hier.

Je kan bij Furnished.nl leasen wanneer jij aan onderstaande criteria voldoet:

    • 18 jaar of ouder;
    • Je staat niet onder bewind of curatele;
    • Je hebt een positieve creditscore;
    • Je kunt je identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

Nee, je betaalt een vast laag bedrag per maand zonder bijkomende kosten achteraf.

Jazeker, bij Furnished.nl lease je alle producten zonder BKR-registratie.

Bestellen via onze website is het makkelijkst, dan hebben wij namelijk direct alle belangrijke gegevens bij elkaar. We bellen je daarna altijd even om alle gegevens te controleren en tevens om een bezorgafspraak in te plannen.

Pas wanneer het contract definitief is ondertekend is de bestelling definitief en kan deze niet meer gewijzigd worden. Daarvoor is het geen enkel probleem om de bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wij doen ons best om de gehele bestelling binnen 72uur af te leveren op de door jou gewenste locatie. Wij zijn in sommige gevallen echter ook afhankelijk van externe leveranciers. Wanneer de lease aanvraag succesvol is afgerond zullen wij altijd contact met jou opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Dat is geen enkel probleem. Wanneer de leaseperiode nog loopt verhuizen de producten die jij via Furnished.nl hebt geleased gewoon met je mee. Uiteraard is dit wel enkel van toepassing voor woonadressen die zich in Nederland bevinden.

  • Dat is uiteraard hartstikke vervelend. Meld de schade zo snel mogelijk per e-mail, met vermelding van je naam, adres en duidelijke foto’s waarop de schade te zien. Wij gaan er vervolgens zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dat is helaas niet mogelijk. Furnished.nl heeft momenteel geen showroom waar de producten te bekijken zijn.

De duur van de leaseperiode mag jijzelf bepalen. Hoe langer de leaseperiode hoe lager het maandelijks bedrag zal zijn. De standaard opties op onze website zijn: 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar. Wil jij liever een andere periode gebruik maken van onze producten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, de hoogte van de maandelijkse termijnen staan vast en staan vermeld op je contract. Wij incasseren de kosten automatisch iedere maand.

Ja wij vragen een borgbedrag. De hoogte daarvan staat vermeld in de winkelwagen bij de bestelling en in je contract.

Zodra wij het getekende contract ontvangen hebben gaat het Furnished.nl team voor jou aan de slag. De artikelen worden voor jou uit ons magazijn gehaald of indien nodig besteld bij onze leverancier. Wanneer de bestelling compleet is, nemen wij contact met jou op om een bezorgafspraak in te plannen.

De bestelling kan je altijd annuleren wanneer het contract nog niet ondertekend is. Is het contract al wel ondertekend? Dan kan je de bestelling niet meer annuleren of wijzigen.

Onze producten worden in veel gevallen specifiek voor jou besteld. Om die reden is het niet mogelijk om producten na ontvangst te ruilen of retourneren. Het is uiteraard altijd mogelijk om een ander product, naast je huidige bestelling, via Furnished.nl te leasen

Vooraf zal er een bezorgafspraak ingepland worden. Vervolgens leveren wij je je bestelling eenmalig gratis bij jou thuis af. Naast bezorging regelt Furnished.nl ook dat meubels, indien nodig, in elkaar gezet worden en direct op de juiste plek geplaatst worden. Het verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee, zodat jij direct van een opgeruimd en ingericht huis kan genieten.

Defecten of storingen dienen altijd binnen 72 uur bij Furnished.nl gemeld te worden na aanvang van de leaseperiode. Daarna is het afhankelijk van de situatie en de gebeurtenis wie verantwoordelijk is voor de reparatie/garantie. Naast de standaard garantie bieden wij ook een Furnished.nl verzekering. Middels de verzekering kan jij de standaard garantie flink uitbreiden.

Nee, je kan het leasecontract tussentijds niet opzeggen. Indien je alsnog graag van de producten af wilt dan kan je wel contact met ons opnemen. In zo’n geval is het mogelijk om het leasecontract af te kopen en halen wij de producten weer op.

Na afloop van de leaseperiode is het mogelijk om de producten te kopen. Neem contact met ons op om een aanbod te ontvangen.

Na afloop van de leaseperiode wordt deze standaard verlengd met een opzegtermijn van één kalendermaand. Indien je de overeenkomst wilt opzeggen dan ben je zelf verantwoordelijk voor het maken van een ophaalafspraak zodat wij de producten weer kunnen ophalen. Plan een ophaalafspraak minimaal 14 dagen van te voren zodat de kans het grootst is dat wij op een moment komen die voor jou het beste uitkomt.

Wel Furnished.nl verzekering?

Wanneer je ervoor gekozen hebt een Furnished.nl verzekering af te sluiten dan is je eigen risico maximaal €100,-.

Geen Furnished.nl verzekering?

Wanneer je geen Furnished.nl verzekering hebt afgesloten dan is je eigen risico de volledige nieuw waarde van de producten.