Hoe werkt het?

Lease je volledige inrichting in 6 stappen

In de onderstaande zes stappen leggen wij uit hoe het werkt om producten via Furnished.nl te leasen.
Kom jij er niet uit of heb je ergens vragen over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Selecteer jouw gewenste inrichting

In ons uitgebreide assortiment is er voldoende aanbod om aan jou wensen te voldoen. Plaats de gewenste producten gemakkelijk in je winkelwagen en selecteer uiteindelijk de gewenste huurperiode. Hoe langer de huurperiode hoe lager de maandprijs.

Leaseaanvraag afronden

Zodra jij je gewenste producten hebt geselecteerd met daarbij de huurperiode is je leaseaanvraag ingediend. Wij beoordelen de aanvraag vervolgens aan de hand van onze criteria.

Bezorgafspraak inplannen

Wanneer de leaseaanvraag succesvol is afgerond en het leasecontract ondertekend is, gaan wij voor je aan de slag. We zullen telefonisch contact met jou opnemen voor het inplannen van een bezorgafspraak op locatie.

Bestelling wordt gratis thuisbezorgd

Ons bezorgteam monteert de meubels en installeert alle apparatuur op de plek waar jij het wilt.

Geen zorgen en volledig ontzorgt

Alles staat op zijn plek en werkt, vanaf nu kan je heerlijk genieten van je woonruimte met de inrichting van Furnished.nl. Gaat er iets kapot of ben je ergens niet tevreden over? Neem dan contact met ons op!

Verhuizen of einde leaseperiode?

Heb je andere woonruimte gevonden? Dan kun je de gehuurde inrichting natuurlijk gewoon meenemen naar je nieuwe adres. Is de leaseperiode afgelopen? Dan halen wij de volledige inrichting weer kosteloos bij jou op.