Over ons

Iedereen wil op een plek wonen waar we ons veilig en prettig voelen. Waar het na een dag studeren of werken voelt als thuiskomen. Maar om zoiets te creëren kost tijd en niet te vergeten veel geld. Daarom zijn wij Furnished.nl begonnen. Om het voor jou gemakkelijk te maken je gehele inrichting op één plek voor een vast laag bedrag per maand te leasen.

Furnished.nl biedt de gehele inrichting voor jouw woning, studio of kamer aan die jij voor een vast  laag bedrag per maand kunt leasen. Wij verhuren banken, bedden, (eet)tafels, (bureau)stoelen, TV’s, wasmachines, planten, accessoires en nog veel meer. Voor je complete inrichting ben jij bij Furnished.nl aan het juiste adres. Wij leveren door heel Nederland en onderscheiden ons door scherpe maandelijkse tarieven, gunstige voorwaarden en een uitgebreide service.

Heb jij een makelaarskantoor, vastgoedonderneming of zie jij kansen tot een zakelijke samenwerking? Vanuit Furnished.nl kunnen wij per project een op maat gemaakt voorstel maken. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

De voordelen van Furnished.nl

Gratis bezorging
Hoge klanttevredenheid
Flexibele looptijd
Geen BKR-registratie
Top kwaliteit meubels en apparatuur zonder grote investering
Goede service & garantie
Gratis vervanging van een defect product
Geen verborgen kosten
Ruime keuze uit ons assortiment

Het Furnished.nl team

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Furnished.nl

Oudegracht 312,
3511 PK Utrecht

Let op: alleen een kantooradres wij hebben geen showroom

Telefoon: 030 – 80 80 146

Kvk: 81379129

BTW: NL862062767B01

Wij zijn telefonisch bereikbaar van op werkdagen tussen van 10:00 tot 17:00 uur. Tussen 13:00 en 14:00 uur en op vrijdag vanaf 16:00 uur zijn wij gesloten. Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een e-mail te sturen naar ons.