Zakelijke klanten

Heb jij een makelaarskantoor, vastgoedonderneming of zie jij op een andere manier kans om met Furnished.nl samen te werken? Dan horen wij dat graag en bieden we je naast onze uitgebreide website nog extra services aan. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren bij ons doen: via de website, via een offerte op maat of offline middels telefoon of een fysieke afspraak. Uiteraard kunnen we jou daarnaast van uitgebreid advies voorzien over ons assortiment.

Flexibele looptijden

De looptijd van de leaseperiode kan zeer flexibel zijn. Dit kan van enkele maanden tot meerdere jaren lopen. Hierbij geldt: hoe langer de looptijd, hoe lager het maandelijkse bedrag.

Maatwerk

Furnished.nl kan geheel op maat en voor ieder project van klein tot groot een offerte maken. Wij denken graag mee wat voor jullie vraagstuk de best mogelijke oplossing is.

Eigen contactpersoon

Zakelijke klanten krijgen bij Furnished.nl een eigen contactpersoon die volledig op de hoogte is van jouw situatie. Op die manier kunnen wij jou nog beter van persoonlijk advies voorzien en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Interesse in een zakelijke samenwerking met Furnished.nl? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    Enkele partners met wie Furnished.nl samenwerkt